DEAC II – BKG-PRIMA Akadémia II.

91-66

(15-20; 25-11; 28-21; 23-14)

PRIMA II.: Pali 17/9, Marosi 16, Nebil 15/3, Szabó 13/9, Balogh 3/3, Szendrei 2, Tijani, Szatmári, Szász.

Már-már álom szerűen kezdődött a mérkőzés, hiszen állva hagytuk vendéglátóinkat és már 20-11-re is vezettünk. Belső embereink jól használták a palánk alatti főlényüket, mellette a külső dobásaink is beakadtak. A negyed végére viszont már csak 5 pontos Príma előnyt mutatott az eredményjelző.

Sajnos, a második negyedben a hazaiak akarate érvényesült és félidőre átvették a vezetést, sőt már 9 pontos fórban voltak.

A harmadik negyed sajnos úgy folytatódott ahogy, a második véget ért, a DEAC-osok megtalálták a dobókezüket, tovább növelték az előnyüket ebben az etapban.

A negyedik negyedre már nagyon elfáradtunk, fizikailag is és mentálisan is egyaránt, így a végére sajnos tetemes, 25 pontos különbség alakult ki.

Sajnos ahogy kezdtünk elfogyni a mérkőzés során, úgy hoztunk egyre rosszabb döntéseket, kapkodtunk, védekezésben pedig többször lemaradtunk. Nem volt ez rossz mérkőzés, különösen az első félidő, de tisztán látszik, hogy a kondit rendbe kell rakni, hogy bírjuk az iramot, sokat kell együtt edzeni, hogy legyen “fantázia” a támadásainkban, illetve senki kezét se égesse a labda és tudatosan, kreatívan tudjunk játszani. Ez lesz a következő hetek fő feladata, valamint az, hogy a nyáron “elfelejtett” fizikai állapotát mindenki minél hamarabb visszaszerezze.