BKG PRIMA Akadémia – Monor SE
(14-9;10-2;9-13;11-14) 44-37

Keret: Rácz Tamás 15; Kiss Máté 6; Székely Tamás 6; Csípán László 5; Vadász Márton 5; Budavári Balázs 2; Nyolcas Patrik 2; Bodnár Patrik 2; Kontha Ábel 1; Csípán Kristóf; Kaszás Norman; Kovács Gergely;
Edző: Balasko Ádám

2019.10.04-én hazai pályán elkezdte idei szezonját a BKG PRIMA Akadémia megyei férfi csapata. A Monor SE csapatát fogadtuk.
Az előző szezon óta rengeteg változás történt a keretben. A tavalyi szezon négy kezdő játékosa is elhagyta a csapatot. Antal Ákos már a BKG PRIMA Akadémia NBII-es csapatát erősíti. Antal Balázs tanulmányok, Debreceni Jonatán csapatváltás, Petrikó Péter szintén tanulmányok miatt távozott, de februártól rá már számíthatunk. Újoncokat is köszönthetünk a csapatnál, Csípán László, Csípán Kristóf, Vadász Márton, Kaszás Norman, Rédey László, Kovács Gergely személyében.
A szezonindító mérkőzésünkön látszódott, hogy első mérkőzés. Sok hiba volt a játékunkban. Tiszta helyzetek hadát hagytuk ki. De öröm az ürömben, hogy a helyzetek megvoltak, ezeket a jövőben ki kell használni. A legfontosabb, hogy győzelemmel kezdtük a szezont, és biztató jeleket mutattunk. Folytatjuk a munkát!
Egy szív – egy dobás! Hajrá Batyi.