BKG PRIMA Akadémia vs PVSK-CARGAT

97 – 60

(31-17, 21-15, 24-12, 21-16)

PRIMA: Radoncic18, Armaghani 12, Nagy Be. 19/12, Buzás 10, Nagy Bo. 12/9 cs.: Zsihla, Opre, Nagy S. 7, Szeleczki 11, Reizer 8, Molnár.

A rossz kezdés után az első negyed végére szépen fordítottak a Kosok az eredményen, s már egy jó alapnak tűnő 14 pontos vezetésre tettek szert.

A második játékrészben tovább növeltük a különbséget a két együttes között, s a nagyszünetre már megnyugtató differenciával, 20 ponttal mentünk.

A harmadik negyedben sem lassítottak a fiúk és helyenként kifejezetten szép játékkal szórakoztatták a közönséget, a lényegi kérdés végképp eldőlt, 32 pontos volt az előny.

A záró játékrészben a Batyisoknak sikerült az idei legsimább győzelmüket elérni, +37.

Statisztika

Hazai edző nyilatkozata:

Dr. Nagy Ágoston : Bár tudtuk, hogy lehetnek hiányzók a vendégeknél, így is nehezebb meccsre számítottam az eddigi meccseik alapján. Az ellenfél nagyon sok labdát szokott szerezni, jók a lepattanózásban és az átmeneti játékban. Ezekre különösen figyeltünk. A dobó teljesítménnyel vannak bajok, de várhatóan ez is rendben lesz, amikor igazán szükség lesz rá.

Vendég edző nyilatkozata:

Rab Gyula : Gratulálok az ellenfélnek. Nem tudtunk eléggé küzdeni sem, olyan magabiztosak voltak. Remélhetőleg hamar ki fogunk egyenesedni és csatlakoznak a hiányzóink. Egyelőre a látottak alapján ez a realitás. Fiatalok és tapasztalatlanok vagyunk.