Malév SC vs BKG PRÍMA Akadémia U23 86 – 72 (20-20; 26-21; 20-11; 20-20)

Keret: Lakatos Csaba 13; Piller Bálint 11/3; Csősz Zoltán 10/3; Köber Balázs 9; Csípán László 8; Csősz Márton 8/3; Sándor Benedek 6; Szekeres Alexander 3/3; Halupka Kristóf 2; Kiss Levente 2; Gulybán Balázs; Szabó Máté

Edző: Balasko Ádám, Dohar István

Az igencsak nehéz időszak után a csapat megmutatta, hogy még mindig helyén van a szíve. Bár kikaptunk, de így ki lehet kapni. Küzdöttünk és harcoltunk az utolsó pillanatig. A legfontosabb, hogy láttam a srácokon, hogy élvezik a játékot. Emellett a 2. negyedben a legszebb játékot hoztuk, amit ebben az évben játszottunk. Sajnos a zóna védekezés megint kifogott rajtunk, de annak is örülök, hogy egy felnőtt csapatot zóna védekezésre kell kényszerítenünk. Ami kiemelendő, hogy a 12 játékosunkból 10-en szereztek pontot. Három játékosunk is 10 pont fölé jutott.

Szeretném kiemelni még Köber Balázst, aki megpróbálta megfogni Püspök Bertalant, aki még tavaly az NBI/B piros csoportos Príma kerettagja volt. Köbi nagyon szépen védekezett végig rajta, és többször is kellemetlen helyzetbe hozta.

Mindenkit szeretnék megdicsérni, mert így kell ezt a játékot játszani. Remélem a srácok is elhiszik most már, hogy sok mindenre képesek, amire nem is gondolták.

Kemény év vége lesz, még lesz kettő (+egy U18) mérkőzésünk, amiken szeretnénk meglepetést okozni.

Dolgozunk tovább! Egy szív – egy dobás! Hajrá Batyi!