Kis csapatunk újra sikert ért el az U11 3. fordulójában, ahol most kivételesen 1 mérkőzést játszott.

A Dunaharaszti DMTK/B volt az ellenfelünk, s a vírushelyzet miatt meglehetősen tartalékosan tudtunk csak  kiállni. Nálunk 9, míg az ellenfélnél 7 játékos jelent meg, így már az elején eldőlt a mérkőzés sorsa, de a gyerekeknek azért a játékban is be kellett bizonyítaniuk, hogy jobbak az ellenfélnél. Az első negyedben ez abszolút sikerült.

Az ellenfél dekoncentráltságát kihasználva bátran védekeztünk és dobtunk kosárra, így az eredmény 18:0 lett a javunkra, amivel nagyban meghatároztuk a játék kimenetelét. A szerzett labdákat ügyes összjátékkal, vagy gyors labdavezetéssel juttattuk helyzetig, és a dobásokat is szépen értékesítettük. A 2. negyedben az ellenfél rendezte sorait, már bátrabban játszott, és ráadásul szabadon cserélhetette a 7 játékosát, míg nálunk a felügyelők döntése értelmében nem volt cserelehetőség, az eredeti szabályok szerint kellett cserélnünk. Sok volt az eladott labdánk, és a védekezésben is voltak hibák, így ezt a negyedet a DMTK nyerte 21: 16 arányban. A következő negyed és a második félidő teljes egészében is nagy küzdelmet, sok hibát, és kevés kosarat hozott mindkét oldalon. A 3. negyedet 2 ponttal sikerült megnyerni 6:4 arányban, az utolsó negyed döntetlen lett (4:4), így alakult ki a végső eredmény: 46-31 a javunkra. A sok hiba ellenére büszkék lehetünk a srácokra, mert tisztességesen megküzdöttek a győzelemért, és a csapat még tartalékosan is, a legjobb játékosait nélkülözve, csapatmunkával, és akarattal hivatalosan is képes volt megnyerni a mérkőzést. Gratulálok hozzá!

Korábban, dec. 5-én az U12-ben is szerepeltek játékosaink (4 fő), és a Monorral közös csapattal, az eggyel idősebb korosztályban is győzni tudtak mindkét mérkőzésen. Külön büszkeség, hogy a torna gólkirálya a mi csapatunk játékosa, Nagy Ágoston volt, aki összesen 40 ponttal járult hozzá a győzelmekhez.