Mint minden évben, úgy idén is nagy várakozással tekintettünk az U18-as szezon elé. Az Alapszakaszban az volt a célunk, hogy a Közép Régió A csoportjában az első 2 hely egyikét megszerezzük és részt vehessünk a Regionális Bajnokok Döntőjén.

Több kiélezett mérkőzésünk is volt, hiszen igazán jó csapatokkal kellett megküzdenünk ehhez, de mindig helyén volt a szívünk a fontos pillanatokban. 💛💙☝️🙏A Döntőre ezen a hétvégén került sor Budapesten.

A Szeged KE, a PVSK NKA (Pécs) és a Kiss Lenke KA (Budapest) vett részt rajtunk kívül ezen a Döntőn. A szombati napon a Szegeddel és a Péccsel játszottunk. Sokáig fej-fej mellett haladtunk és méltó ellenfelei voltunk ezeknek a rendkívül jól képzett csapatoknak, de valahogy nem sikerült azt a tudást kihozni magunkból, ami bennünk van és a mérkőzések végén a nagyobb magabiztossággal játszó csapatok nyertek. Ma reggel azonban mintha egy teljesen másik csapat érkezett volna meg a terembe. Nagyon koncentráltan, rendkívül fegyelmezett játékkal, végig vezetve nyertünk és szereztük meg ezáltal a 3. helyet.👌👌🎉Csak csendben jegyezzük meg, hogy a ma mutatott játékkal és teljesítménnyel tegnap ki tudja mi történt volna! De nem vagyunk elégedetlenek. Sőt, mérhetetlenül büszkék vagyunk a Lányokra! Nem volt könnyű év, de köszönet mindenkinek, hogy ebben a nehéz helyzetben is kitartott a Csapat mellett és együtt érhettük ezt el!!!

A mai mérkőzés méltó befejezés volt!!!“Egy csapat vagyunk. Ha egy küzd, mind küzdünk! Ha egy győz, mindenki győz!”A Csapat tagjai: (balról jobbra) Soós Lili, Ágics Barbara, Abou-Namouss Leila, Horváth Boglárka, Kapi Boglárka, Pandur Zsófia, Pandur Réka, Mohamed Al-Ariki Mariam, Molnár Flóra, Kovács Virág, Kiss Lili, Gyurász FruzsinaA képen szerepelnek még tiszteletbeli csapattagjaink Levente Zsófia és Al-Ariki Adel