BKG Prima Akadémia U11 – Pilis Baket 71:45

Veresegyházi Miklós 20, Orbán Bendegúz 13, Kozák Botond 13, Rédey Csaba 10, Koósz Márton 5, Baksa Bálint 4, Deák Zselyke 3, Varga Benjámin 2, Bíró Maxim 1, Kovács Noel, Fekete Márk, Erdei Marcell.

BKG Prima Akadémia U11 – Gödi Gödények 43:87

Kozák Botond 18, Orbán Bendegúz 7, Deák Zselyke 5, Veresegyházi Miklós 4, Rédey Csaba 4, Koósz Márton 2, Fekete Márk 2, Baksa Bálint 1, Varga Benjámin, Kovács Noel, Bíró Maxim, Erdei Marcell.

Az első mérkőzést az első perctől kezdve dominálni tudtuk. Szépen védekeztünk, labdákat szereztünk és lendületből szép kosarakat tudunk szerezni. Bátran és jól játszottunk! Mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez! Ügyesek voltak a srácok!

A második meccs látszott, hogy nehezebb lesz, mint az első. Ügyes és erős volt a Göd. Kihasználták a hibáinkat, bátortalanságunkat. Egy kicsit elfáradtunk a második derbire. Szépen harcoltunk az utolsó percig! Mindenki mindent beleadott! Nagyon szépen küzdöttünk! Egy kicsit bátrabbnak kell lennie mindenkinek és meg kell próbálnia azokat a dolgokat, amiket edzésen gyakorolnak. Gratulálok a csapatnak az idei első győzelméhez! – Laczka István