BKG-PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS – VBW CEKK CEGLÉD 73-68 (14-17, 20-10, 10-22, 29-19)

Play-Out, 4. forduló
Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok
Györfy Rúben, Szilágyi Bálint, Kapusi Gábor (Herczeg Ágoston)

BKG-PRIMA Szigetszentmiklós: Vári 5/3, Davis 3/3, Campisano 21/3, Angyal 16/6, Zivaljevic 7/6. Csere: Benke 7/3, Aldazabal 10, Raus 2, Suppán 2.
VBW CEKK Cegléd: Szabó P. 7, Szabó D. -, Szabó Fa. 14/6, Holesinska 21, Kobolák 12/6. Csere: Baugh 6, Szirony -, Laufer 4/3, Katona 4.

Gedei Tibor: Van egy olyan lélektana ennek, hogy régen nyertünk és rengeteg szoros meccset vesztettünk el El kell hinnünk, hogy tudunk nyerni.Ezt a legtöbb mérkőzésen elhisszük, de amikor jön az első hullámvölgy akkor vagy abból mászunk ki nehezen vagy a végjátékot elrutintalankodjuk. Most a végjátékban úgy érzem, hogy kifejezetten jó kosárlabdát játszottunk, tudtuk kontrollálni a mérkőzést. Sportszerű, harcos mérkőzést sikerült játszanunk a Cegléd csapatával.
Szerencsére győzelem lett az eredménye. Küzdünk tovább, dolgozunk a jövő héttől és a következő mérkőzésre fókuszálunk.

Angyal Barbara: Végre bíztunk egymásban. Nem azt vártuk, hogy valaki oldja meg, hanem mindenki felvállalta magára a szerepet, a feladatot. Szerintem ez volt a siker kulcsa.

Sandro Orlando: Visszatérő problémánk ez. Az utolsó öt percben leálltunk a védekezéssel. Ilyenkor végig kell fókuszálni. Ha nem sikerül ezt végig csinálnunk, akkor ez történik. Minden játékos a másikra várt, nem volt olyan aki megadta volna az első lökést. Még van hátra két mérkőzés. Ott megpróbálunk végig negyven percig fókuszáltan kosárlabdázni.

Szerelem-Kobolák Cintia: A mérkőzést nagyon jól kezdte a BKG. Ami után megpróbáltunk felzárkózni, ami sikerült is a negyed végére. A második negyed szintén hullámzó volt. A félidőre a BKG vonult előnnyel az öltözőbe. Azt beszéltük meg a félidőben, hogy ráteszünk egy lapáttal és megpróbáljuk megfordítani az eredményt, ami sikerült is. Sajnos az utolsó öt percben elveszítettük a koncentrációnkat, későn vettük észre, hogy baj van. Semmi mást nem tudunk csinálni csak gratulálni a BKG-nak. További sok sikert kívánunk nekik a playoutra.

SZÉP VOLT LÁNYOK!