Elképesztő kezdés az U14-es Lányokkal! Dunaharasztin vettünk részt a Serdülő Leány Bajnokság előselejtezőjén. Nem nagyon tudtuk, hogy mire számítsunk, hiszen így még sosem játszottak együtt a lányok. Azonban az elmúlt hetek edzésmunkája bizakodásra adott okot.Az első mérkőzést a TF-Flamingók csapata ellen játszottuk.

Az első pár percben kiderült, hogy jelentős a tudáskülönbség a mi javunkra. Ezért gyakorlásra használtuk ezt a mérkőzést és arra, hogy mindenki játékba lendüljön. Egy szünet után a nap esélyesének számító Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia lányai ellen léptünk pályára. Az első félidő szorosan alakult, a második félidőben már volt, hogy több ponttal vezettünk, de mindig vissza tudtak jönni a mérkőzésbe. Végül egy nagyon okos és fegyelmezett végjátékkal 1 pontos győzelmet arattunk.

A speciális lebonyolítási rendszer miatt harmadik mérkőzésre is sor került a számunkra. Itt a Radobasket csapatával találkoztunk, akik csak egy mérkőzést játszottak előtte és egy pihenőt is kaptak, míg mi kihajtottuk magunkat a szoros meccsen. De mégis a fáradtság rajtuk látszódott meg jobban. A második negyedben nagyobb különbségre tettük szert és azt meg is tartottuk a második félidőben.

Nagyon-nagyon büszkék vagyunk a lányokra! Fantasztikus volt az akarat és a kitartás, amit ma láthattunk. Mindig hálás dolog olyan csapattal dolgozni, akik fegyelmezetten végrehajtják az edzői utasításokat, hiszen csak így tudunk komoly sikereket elérni együtt! Külön köszönet a Szülőknek, Családoknak a szurkolásért! – Csuba Attila, Marunák Katalin

BKG Prima Szigetszentmiklós – TF-Flamingók 173-14

Kiss Lenke KA – BKG Prima Szigetszentmiklós 77-78

Radobasket Törökbálint – BKG Prima Szigetszentmiklós 66-95

Hajrá Batyi!#szigetszentmiklós#kosárlabda#basketball