U11A csapatunk úgy kezdte 2023-at, ahogy 2022-t befejezte. A Kenguru korosztály Pesti (10-es) körzetében játszó csapatunk a negyedik fordulóban sem talált legyőzőre, és 8-0-ás mérleggel vezeti a régiót.

Vasárnap Budakeszin találkozott egymással az A-csoport három csapata. Az újra feljutó Göddel kezdtük a napot. A mindig izgalmas találkozóval kecsegtető párosítást izgatottan várták a kicsik. Sajnos ellenfelünk nem tudott teljes sorral felállni, pont legeredményesebb játékosuknak kényszerült kihagynia a nap első meccsét, másik kiemelkedő pontszerzőjüket pedig Veresegyházi Miki hibátlan védekezéssel szinte teljesen levette a pályáról, így a Kosok nagyon sima győzelmet arattak. A hosszú szünet, és a kihagyás erősen látszott a csapaton. Mind fizikálisan korán elfáradtunk, mind technikai szinten számos olyan hibát vétettünk, amelyek már nem jellemzők ránk.

A második mérkőzésen a Vasas Áldás Basket ellen léptünk pályára. Ha lehet a fáradtság, és a figyelem hiánya itt még jobban kiütközött, igaz ellenfelünknél is. A rendkívül sok hibával tarkított találkozón végül a győzelem komolyabban nem volt veszélyben, de többszöri leeresztésünk miatt a Vasas többször is jobban fel tudott zárkózni.
Összességében hatalmas gratuláció jár a csapatnak. A kis Kosok már akkor is tudnak egyenletes, domináns teljesítményre, amikor gyengébb napot fognak ki. Komolyan dolgoznunk kell a koncentráción, valamint technikai szinten a lepattanózást is fejleszteni kell.
Kiemelnénk még, hogy a szép teljesítményre a csapat nem teljes felállással volt képes, hiszen hiányzott sorainkból a sérüléséből gyógyuló Erdei Marci, akinek ezúton is jobbulást kívánunk!

Eredmények:
BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U11/A – Gödi SE Gödények – 62-36
Vasas Áldás Basket – BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U11/A – 52 – 59

Következő hétvégén a kis Kosok a központi felvételi után délután U12-ben próbálnak helytállni 🙂 Izgalmas hétvége lesz 🙂
HAJRÁ KOSOK!

szigetszentmiklós #kosárlabda #basketball