Bár a kis Kosok csalódottak voltak a nap végén, de hatalmas eredmény, hogy U11-es csapatunknak öt forduló kellett a régó tetején, hogy begyűjtse első vereségét. Nincs ok a szomorkodásra 🙂

Vasárnap délelőtt rendezték a Kenguru Kupa pesti régiójának 5. fordulóját Telkin. Első ellenfelünk a szintén veretlen BSC volt, aki a szezon eleje óta egészen az E-csoportból jött folyamatosan felfelé. Az A-csoporthoz szokott kis Kosok gyorsan egyértelművé tették, hogy megálljt parancsolnak a BSC kiváló szériájának. Egy pillanatra sem hagytak kétséget afelől, hogy melyik a jobb csapat a pályán, és a játék összes elemében felülmúlták ellenfelüket. Bár egy kisebb megingás a lendületben, amikor a biztos győzelem tudata elaltatta a mieinket, magabiztos győzelmet arattunk.

BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U11/A – BSC Fiú 69 – 48

A második meccsen a Gödények vártak ránk. Ellenfelünket jól ismertük, ha teljes csapattal tudnak felállni, mindig izgalmas összecsapásokat játszunk velük. Az előző fordulóban hiányzott legjobb pontszerzőjük, akkor sima győzelmet arattunk, most betegség miatt nálunk hiányzott egy domináns játékos (Rédey Csabi). A kialakult végeredmény jól tükrözi a két csapat közötti pillanatnyi energiakülönbséget. A Gödények erőszakosabban, bátrabban játszottak, míg a Kosok kissé fáradtan, győzelmekhez szokva mozogtak a pályán. Mind védekezésben, mind a lepattanózás tekintetében alulteljesítettünk, amelyet a támadójátékunk sem tudott ellensúlyozni.

Gödi SE Gödények – BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U11/A 61 – 44

Mondhatni jókor jött a kijózanító pofon. Bár a veretlenség hatalmas büszkeséget adott, el is altatta a kis Kosokat, akiknek a játék technikai elemei mellett a küzdeni akarást is meg kell tanulniuk!HAJRÁ KOSOK!

#szigetszentmiklós #kosárlabda #basketball