Kicsit rájár a rúd U12-es és U11-es csapatainkra az utóbbi fordulókon. Már egy ideje egyik csapatunk sem tudott 100%-osan kiállni, hol sérülések, hol betegségek akadályozzák a kis Kosokat, hogy teljes tűzerőt tudjanak a parkettre vinni.

Ennek ellenére nagyon jól kezdődött a 6. forduló a Gyermek Kupában Budakeszin. Új ellenfelet köszönhettünk. A Százhalombattai KSE egyenesen az F-csoportból menetelt veretlenül az A-csoportig. Már a bemelegítéskor is látszott, hogy ellenfelünk rendkívül jó felépítésű, jó alapokkal rendelkező játékosokból áll, egészen biztosan kemény mérkőzés várt ránk. A kis Kosok egy 16-7-es első negyeddel adták meg az alaphangot, és bár ellenfelünk többször is komolyabb rohamokat intézett az utolsó negyed kivételével minden játékrészt mi nyertünk, ezzel véget vetettünk az SZKSE veretlenségi szériájának.

BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U12 – Százhalombattai KSE 53-48

Következett az U12-es örök ellenfél a BSC. Sajnos a játékvezetői felfogás rendkívül fizikális, már-már durva játékot engedett ezen a napon, ami miatt az első találkozó rengeteget kivett belőlünk, plusz a betegségből frissen felépült Kozák Boti is kiesett erre a találkozóra. Ennek ellenére a Kosok egészen az utolsó negyedig rendkívül szoros mérkőzést játszottak az BSC-vel, amely csak az utolsó negyedben tudott komolyabb különbséget kiharcolni. Kár ezért a mérkőzésért, ugyanis a fáradtság, a durva játék miatti frusztráció, és Boti elvesztése némileg hitehagyottá tette a kis Kosokat, akik számára bőven volt keresnivalója ezen a meccsen ezen körülmények ellenére is.

BSC Fiú – BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U12 75-58

A fekete leves csak ezután következett. A forduló harmadik mérkőzésén, a papírformát felborítva, a BSC 1 ponttal kikapott az SZKSE-től, így körbeverés alakult ki, amely értelmében a rosszabb pontkülönbség miatt sajnos mi estünk le a B-csoportba a hetedik fordulóra a győzelem ellenére is. Ez az eset is jól mutatja, hogy minden mérkőzésen az utolsó pillanatig hajtanunk kell, ugyanis ha 5 ponton belül kapunk ki a BSC-től, akkor bent tudtunk volna maradni.

De nem csüggedünk, készülünk az utolsó két fordulóra 🙂