A sérülések és betegségek miatt bekövetkezett hullámvölgyet magunk mögött hagyva, ismét az A-csoportban játszottunk a 10. régió 8. fordulójában a Kenguru kupában. Mindkét ellenfelünket jól ismertük, így a magunkkal szemben támasztott elvárás is egyértelmű volt. Magabiztos győzelmeket aratni, és visszaállni az első helyre.

Első ellenfelünk az U12-ben rendszeresen nagy falatnak bizonyuló BSC volt. Ebben a korosztályban teljesen fordított az erőviszony a két csapat között, kétség sem férhet a Kosok dominanciájához, így a mérkőzés is ennek fényében zajlott. Bár az elsó negyedben lassan kezdtünk, és akadozott a játékunk, mind a támadó, mind a védő oldalon, a második negyedben egy 29-9-es futást produkálva magabiztos előnyhöz jutottunk, amelyet a következő játékrészben tovább növeltünk. Bár a záró negyedben kapkodni kezdtünk, és az ellenfél közelebb tudott férkőzni, a győzelem nem volt veszélyben.

BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U11/A – BSC Fiú – 61-52

Egyből kezdtük is a második derbit, az ellenfél a Pilis Basket volt. A kis Kosok minden negyedet megnyerve, magabiztos győzelmet arattak.

Pilis Basket – BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U11/A – 20 – 58

Ezzel lezárult a Kenguru Kupa fordulós szakasza. Hatalmas gratuláció jár a kis Kosoknak. 8 forduló alatt 13-3-as mérleggel zártuk a bajnokságot, amihez ha hozzávesszük, hogy teljes felállással egyetlen egyszer sem kaptunk ki, kimondhatjuk, hogy szinte hibátlan szezont tudhatunk magunk mögött. Sajnos a betegségek és sérülések miatt bekövetkezett 3 vereség a legrosszabbkor jött, így a bajnokság pontszámítása miatt nem jutottunk be a keresztjátékba. Majd jövőre 🙂

Viszont jó hír, hogy mind U11A, mind U12-es csapatunkra még vár egy megmérettetés, amelyen lesz lehetőségük megkoronázni a szezont. A megyei döntő! 🏀💪💪

Június első hétvégéjén az U11A, második hétvégéjén pedig az U12 lép majd parkettre a legjobbak között. HAJRÁ KOSOK!

#szigetszentmiklós #kosárlabda #basketball