Hétvégén Budakeszin rendezték a Kenguru Kupa 2022/23-as szezonjának megyei döntőjét, amelyen három csapat, a BSC, a Göd, valamint a kis Kosok vettek részt!
Bár a bajnokság 8 forduló után, április végén lezárult, a legjobbakra még egy utolsó összecsapást várt, amelyen kialakul a megyei végső sorrend. U11-es csapatunk extra edzésekkel készült a hétvégére, amelyen – figyelembe véve az alapszakaszbeli eredményeket – a két győzelem volt az elvárás.

  • Eredmények:
  • BSC Fiú – BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U11/A 49 – 66 💪
  • BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U11/A – Gödi SE Gödények 82 – 75 💪

A kis Kosok mindkét mérkőzésen fókuszáltan, tudásuk legjavát nyújtva játszottak, így nem is lehetett kérdés a dupla győzelem! Nagyon büszkék vagyunk csapatunkra! A kis Kosok a szezon folyamán hatalmas fejlődésen mentek keresztül, ami hatására egyre okosabb és taktikusabb kosárlabdát tudtak játszani.
A mérkőzések után a Kosok átvehették a jól megérdemelt aranyérmeket, és a kupát, ami megkoronázta ezt a fantasztikus szezont! Külön öröm, hogy a torna All-Star ötösébe Veresegyházi Miki, és Rédey Csabi is bekerült!

Gratulálunk! 🤩
De a munka itt még nem áll meg 😁
A csapat nagy részére június elején Debrecenben még vár egy U12-es országos dzsembori, valamint június második hétvégéjén egy U12-es megyei döntő.
HAJRÁ KOSOK!

szigetszentmiklós #kosárlabda #basketball #kenguru #hunbasket