Egy U11-es megyei döntő, és az országos dzsembori után most már tényleg az utolsó megmérettetésre készült fiatal csapatunk. Az előjelek nagyon jók voltak. A seregszemle hatalmas érzelmi lökést adott a kis Kosoknak, a hétvégét megelőző edzéseken a munka is hatalmas energiával zajlott, így bizakodóan vágtunk neki a szombati napnak.
A döntőben az örök rivális BSC, és a Százhalombatta várt ránk. A BSC-t idén még csak egyetlen egyszer sikerült megvernünk, négyszer ők voltak a jobbak, de bíztunk abban, hogy tudunk plusz energiákat vinni a parkettre, és lehet esély az aranyra. Sajnos szombaton csapatkapitányunk, Kozák Boti belázasodott, így egyik legjobb pontszerzőnk nélkül kellett kiállnunk a BSC ellen. A változást igyekeztünk stratégiaváltással lereagálni, és kicsit megvariáltuk a sorokat.
Bár végül kikaptunk, nagyon büszkék vagyunk a kis Kosokra, ugyanis fantasztikusan küzdöttek. A kapott utasításokat gyönyörűen végrehajtották, okos, taktikus kosárlabdát játszottak. A vége 56-73.

A vereség után pihenésre nem volt idő, ugyanis azonnal következett a Batta elleni mérkőzés. Csüggedni nem lehetett, az ezüst volt a tét. Talán mindenki érezte, hogy a szezon utolsó meccsét játssza, ugyanis kivétel nélkül mindenki egyéni legjobbját hozta, és a BKG fantasztikus játékkal magabiztosan szerezte meg az ezüstérmet! A vége 45-77.
Ezzel véget ért az U11/12-es csapat számára a 2022/23-as szezon. Nagyon sűrű, és nagyon sikeres évad volt ez a kis Kosok számára.

U11 Megyei 🥇
U12 Megyei 🥈
U12 Országos Jamboree részvétel 💪

Még vár ránk a héten egy ünnepélyes évzáró, amelyen ünneplünk egy kicsit, és távozóinkat is elbúcsúztatjuk. De egyelőre még nem pihenünk, ugyanis jövő héten indul a korosztály számára a napközis edzőtábor 😁
HAJRÁ KOSOK!

szigetszentmiklós #kosárlabda #basketball