1%

Az 1996-ban elfogadott 1 százalékos törvény megteremtette annak lehetőségét, hogy az adózók (magánszemélyek és cégek egyarán) rendelkezzenek adójuk egy részéről egy általuk kiválasztott civil szervezet javára.

A feltételeknek megfelelő szervezetek nagy számban (2015-ben több mint 25 ezren) éltek és élnek ezzel a bevételnövelő lehetőséggel, és gyűjtenek adományt ilyen módon.

Az adománygyűjtési képesség a központi források apadása miatt mind fontosabbá válik, és ennek egyik fontos pillére az 1%, amelynek gyűjtése már komoly tervezést igényel a szervezet részéről.

Az 1% befogadása, a mi számunkra is fontos, hiszen ez olyan forrás, amire egyesületünk nem alapozhat, mégis nagyban megkönnyítik munkánkat az innen beérkező összegek, melyet az eszközök fejlesztésére (munkaeszközök – labdák, mezek, súlyok, és/vagy “termeink” felújjítása) és a gyerekeink fejlődésére, fejlesztésére költhetünk.

Érdemes mérlegelned, hogy ami neked csak egyel több kitöltendő papír, az nekünk sokat segíthet. A megfelelő formanyomtatvány  kitöltésével/beadásával, s mindössze két adat megadásával sokat tehetsz annak érdekében, hogy olyan jó ügyet támogass, ahol tényleg a gyermekek fejlődésén van a hangsúly!

Batthyány Kázmér Gimnázium Diáksport Egyesület
18138825-2-13 (adószám)

Hálásak vagyunk, minden felajánlásért! Bármilyen kérdésed van, keress minket nyugodtan, és bizalommal! 

‪#‎csakaBatyi‬ ‪#‎Batyicsalád‬ ‪#‎BKGDSE‬

Egy másik formája ahogy segítheted a munkánkat, az a szponzoráció / támogatás /  adomány. Magánemberként  pár ezer forinttal is megteheted ezt. Nincs más teendőd, mint a bankszámlaszámunkra küldeni (Számlaszám: 61200405-15021995-00000000 ; Számlatulajdonos: Batthyány Kázmér Gimnázium Diáksport Egyesület) a ránk szánt összeget, a megjegyzés rovátba kérlek minden körülmények között tüntesd fel a NEVED, és írd oda, hogy TÁMOGATÁS.

Helyi vagy akár országos cégeknek is perspektíva lehetünk, hiszen csapataink országos szinten versenyeznek, bár a legtöbb rendezvényünk Szigetszentmiklóshoz, kötődik. Megjelenünk az összes meghatározó rendezvényen, és számtalan módon jutunk még el a közösségünkhöz (hirdetések, TV, rádió, újság, rendezvények). Tudjuk, hogy cégeknek fontos, hogy olyan ügyet támogasanak, melyek kiemelik az Ő tevékenységüket, a gyermekeink egészsége szinvonalas sportolása szerintünk ilyen. Számtalan területről vannak támogatóink jelenleg is. Melyet a TÁMOGATÓINK link alatt is megtalálhatsz, vagy >> KATT IDE <<.

A cégekkel való megállapodásunk minden esetben egyéni, és az adott cégre szabott, hogy a jövőbeni támogatónkkal a legszorosabb együttműködést tudjuk biztosítani, közös érdekünk, hogy mindkét fél elégedett legyen.