Ezúttal hazai pályán játszottunk, az ellenfél pedig a Fót SE volt.
Pontosan tudtuk, hogy Ők még a keddi ellenfelünknél is erősebbek. Tehát jóval jobb és magabiztosabb játékra lesz szükség mint legutóbb. Az első negyed 1-10-es vendég vezetésnél nem a javulás volt az első szó ami eszünkbe jutott amikor ránéztünk az eredményre…

De a csapat időkérés nélkül is meg tudta emberelni magát, így 11-14 eredménnyel zártuk ezt a játékrészt. Innentől kezdve viszont elkaptuk a fonalat elől- hátul. A 28-14-es második negyed nagyjából döntött is. A második félidőben tovább tudtuk növelni a különbséget, így 68-49-re nyertünk.
Kedden hazafelé a csapatbuszon volt idő átbeszélni a hibákat. Akkor 2 kardinális dolog volt, amiben változtatásra, javulásra volt szükség: lepattanó és védekezés!!
Hiszen ezek nélkül nehéz szoros meccsen győzni. Bátran kijelenthetjük: kijavította a csapat ezeket!!

Ellenfelünket 50 pont alatt tartottuk, a támadójátékunk pedig ezúttal több lábon állt.
Meg kell említeni még két dolgot: az ellenfél egy jól képzett csapat volt, olyannyira, hogy volt több játékosuk, akik úgy védekeztek, amivel a szezon során még az U16-os bajnokságban sem találkoztunk! Így lehet fejlődni, előre haladni Nekünk is!! 👏👏👏
A másik pedig a szurkolótábor. Talán még Nb1-es mérkőzéseken is elismerték volna.. több dob, duda, kereplő és tömött nézőtér!!
Mindezt mindkettő oldalról sportszerű szurkolással!!!
🪈🥁🎻
Gratulálunk Mindenkinek!!!
💛💙🐏🏀