VMG DSE – BKG PRIMA SE

71 – 131

(13-40; 29-29; 20-27; 9-35)

Allen 13, Nagy Be. 16/12, Nagy Bo. 32/30, Reizer 7, Nagy S. 5/3 Cs.: Meleg 10/3, Hegedűs 15/3, Szeleczki 6, Halász 2, Laman 6/6, Püspök 2, Bán 17/15


Ellenfelünk az NB II-es mezőnyben szereplő Érd együttese volt. Jó ritmusban kezdődött a mérkőzés. Csapatunknak úgy látszik nagyon feküdt a zóna elleni játék, hiszen  a fiúk már a nyitó felvonásban 8 db hármast beemeltek. A negyedet 27 pontos vezetéssel zártuk. 

A második etapban visszaesett a védekezésünk agresszivitása és könnyed átmeneti pontokat engedtünk az időnként szépen játszó érdiek, akik minden hibát, figyelmetlenséget rendre ki is használtak.

A harmadik 10 percben szintén egy kiegyenlítettebb mérkőzést láthattak a kilátogató szurkolók. Az első pár percben az érdiek, azonban utána újra a mieink süllyesztették el a hármasokat a gyűrűben.

A negyedik negyed nem hozott meglepetést, a srácoknak sikerült rátenni még egy lapáttal, így kerek 60 pontos győzelemmel vettük az első akadályt a Hepp Kupa idei kiírásában.

A második és harmadik negyedben a csapat védekezése sajnos nem volt az igazi, amit a negyederedmények is tükröznek. Emellett minden bizonnyal vezetőedzőnk sem fog elmenni szó nélkül a következő hét edzésein, ahol már a pécsi fiatalokra fognak készülni.

Azonban igazi öröm az, hogy minden játékosunk szerzett pontot a találkozón! Valamint az is, hogy 24 db hármast dobtunk be, amit 5 különböző játékosunk tett meg, ez a későbbiekben még nagy fegyvertény lehet.


Folytatás október 06-án 17:00-kor Szigetszentmiklóson a Pécsi VSK- Kronosz Kiadó ellen, idén először hazai környezetben! 

Hajrá Prima! Hajrá Batyi!