Jelen helyzetben a budafokiak vezetik a tabellát 5 győzelemmel és 1 vereséggel. Előző fellépésünk során a Nagykőrösi Sólymokat fogadták hazai pályán, ahol 89-71-es győzelmet arattak. Azon a párharcon öt játékosuk is legalább 13 pontot dobott (statisztika: http://hunbasket.hu/merkozes/x1920/hun2a/hun2a_402).

Mi a múlt héten vasárnap vereséget szenvedtünk a Baja ellen (cikk: http://primabasket.hu/Post/Details/232). Ennek fényében nem lesz meglepetés az, hogy fiaink kaparni fognak és csak a győzelem lesz elfogadható eredmény.

Közös történetünkhöz hozzátartozik az, hogy a Budafok együttesével játszottuk a Zöld csoportos döntőt és egyszerre jutottunk fel a Piros csoportba. A tavalyi szezonban hazai pályán mi nyertünk 90-65-re, viszont idegenben a piros-feketék 82-104-re. Ki lehet tehát jelenteni azt, hogy a két csapat alaposan ismeri egymást és mindenképp egy érdekes párharc elé nézünk.

Bízzunk benne, hogy a Kosoknak sikerül javítania a Baja elleni botlást, de ehhez szükség lesz a szigetszentmiklósi szurkolókra is!

Hajrá PRIMA! Hajrá Batyi!