Egy igazán jól sikerült vasárnap!

Végre elérkezett az a várva várt pillanat, amikor U12-és csapatunk bemutatkozhatott a Gyermek Bajnokságban. Kíváncsian vártuk ezt a napot, hogy mi is fog történni. Örömmel jelenthetjük a bemutatkozás remekül sikerült!

Az első mérkőzésen szépen, fegyelmezetten játszottunk és kiemelendő a védekezés, hiszen 20 pontot sem kaptunk. Senki nem mondta volna meg, hogy minden játékosunk élete első mérkőzését játssza.

A második mérkőzésen ellenfelünk nem jelent meg kellő számú játékossal és papírjaik sem voltak, így egy számunkra nagyon hasznos edzőmérkőzést játszottunk velük. Egy kicsit nehézkesen indultunk neki ennek a mérkőzésnek, az látszott, hogy még szokni kell, hogyan is kell lejátszani egymás után 2 meccset. De a 15. perc környékétől ismét játékba lendültünk és rendeztük sorainkat.

Mind a Szülők, mind a játékosok sokat kérdeztek a héten a játékvezetésről. Tartottak tőle, hogy milyenek lesznek, mi lesz, ha valamit elrontanak, rosszul csinálnak. Ezért is szeretnénk külön kiemelni a Játékvezetőket, hiszen teljes mértékig betartatták a szabályokat, de tették mindezt nagyon kedvesen és segítőkészen.

Óriási gratuláció a gyerekeknek és köszönet a Szülőknek!
Közben kadettjaink a Szent Pál Akadémia csapata ellen megszerezték 3. győzelmüket Kovács Attila edző vezetésével. Szép volt Lányok!