Vasárnap ismét hazai környezetben lépett pályára felnőtt női csapatunk, amely ezúttal a fiatal NKA-Pécs-PEAC gárdáját fogadta. Az eddig megszokottakhoz képest kifejezetten döcögősen indult számunkra a meccs. A támadójátékunk még csak-csak összeállt, de védekezésben messze elmaradtunk az (önmagunktól) várt szinttől, így az első negyed végén 17-15 állt az eredményjelzőn. A második negyedben is folytatódott a „kínlódásunk”, pontatlanok voltunk, és a jól dobó, jól játszó pécsiek keménysége sem ízlett a mieinknek. Minimális, 1 pontos előnnyel mehettünk a félidőre (38-37).

A 3. negyedre viszont sikerült összekapni magunkat, összezártunk hátul, és támadásban is gördülékenyebben jöttek a szép megoldások (23-10). Az utolsó negyedre teljesen bedaráltuk ellenfelünket, a széteső vendégek 10 pontot dobtak, míg mi 20-at dobtunk és ismét minden bevethető játékos jól használta ki a játékperceit. Egy nem igazán jó első félidő, és egy egészen elfogadható második játékrész után a vége 81-57 ide.

Soron következő meccsünk az év egyik jó derbije lehet; november 17-én, vasárnap 14.00-kor idegenben játszunk a Csatával.
Hajrá Batyi!