BKG-KOS – KKS 53 : 60

Rosszul kezdtünk, az első negyedben nagyon elengedtük ellenfelünket. A folytatásban már kevésbé rosszul játszva kiegyenlítetté tettük a meccset. A végjátékban kétszer is volt lehetőségünk a fordításra, de nem sikerült. Ezen a meccsen rosszul támadtunk, rosszul védekeztünk. Ha valamelyik kicsit jobban sikerül, nyerhettünk volna. Viszont sokat lehet belőle tanulni és ha tanulunk is belőle, akkor előrébb juthatunk, mert most egy nyerhető meccset buktunk el!

Bencsics Anna 9, Bozsó Emese, Gordos Vanessza, Grünfelder Fruzsina 2, Gyurász Adrienn 3, Gyurász Fruzsina 22, Halasi Emma, Kemény Fanni 2, Kiss Lili 13, Ladosinszki Gréta 2, Tóbi Bettina, Tóth Zoé.
Csapat statisztika:
62 rádobásból 22 sikeres, 35%
Szerzett labda 7, eladott 28. ( Decathlon napi csúcs )
Támadó lepattanó 11, védő 4.
Büntető 50%.

VMG Érd – BKG – KOS 23 : 65

A második mérkőzésünket sikerrel zártuk. Koncentráltabbak, „élesebbek” voltunk, bár az ellenfél kisebb játékerőt képviselt mint a KKS.
Számunkra egy eddig ismeretlen, nem gyakorolt védekezéssel kezdtünk, ami nagyon jól bejött. Azon túl, hogy az ellenfél legjobb játékosát kivettük a játékból, sok labdát szereztünk, ebből könnyű indításos kosarakat szerezve folyamatosan növeltük előnyünket. Mindenki pályára került. Akik eddig kevesebbet, most ők is többet tudtak játszani.

Bencsics Anna 13, Bozsó Emese, Gordos Vanessza, GRÜNFELDER FRUZSINA 8, GYURÁSZ ADRIENN 15 pont 64%-al, GYURÁSZ FRUZSINA 18 pont 62%-al, Halasi Emma, Kemény Fanni, Kiss Lili 9, Ladosinszki Gréta 2, Tóbi Bettina, Tóth Zoé.
Csapat statisztika:
64 rádobásból 30 sikeres, 46%
Szerzett labda 13, eladott 13.
Támadó lepattanó 8, védő 5.
Büntető 45%.

Egy győzelem, egy vereség, így maradtunk a csoportban.
A következő fordulóban megpróbáljuk a feljebbjutást.
Hajrá Batyi!!!