Sikerült javítanunk az előző heti kezdésen, és határozottan, jó ütemben, gyors játékkal kezdtünk bele a női másodosztály 9. fordulójának meccsébe (11-15). Az már az elejétől fogva látszott, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a fiatal vendéglátók agresszív játékukkal igencsak kellemetlen ellenfélnek bizonyultak. Miután a második negyedet a hazaiak nyerték 4 ponttal, a félidő után „kezdődhetett minden elölről”, 26-26-ról vágtunk neki a második félidőnek.

A (rész)eredményekből is jól látszik, hogy nem volt gólzáporos a meccs, mindkét oldalon sok hiba csúszott a támadásokba. Azért a harmadik negyedben sikerült még egy kicsit szorítani a védekezésünkön (4-11), így a záró etapra 30-37-tel fordultunk. Úgy tűnik, hogy a 11-es volt a nyerőszám ezen az estén, hiszen ez a negyed 11-11-el zárult, megmaradt a hétpontos előny, így a végeredmény 41-48 ide.

Fontos és értékes győzelem ez, hiszen nem teljes csapattal, nehézkes játékkal szenvedtük ki a két pontot. Ezzel továbbra is őrizzük veretlenségünket, és a héten teljes gőzzel dolgozunk azon, hogy ez a következő forduló rangadója után is így legyen.

Hajrá Batyi!