2020.01.18. szombat
Izgalmas meccsre volt kilátás a női Hepp kupa első elődöntőjében, ahol a fiatal Csatával mérkőztünk.
Az izgalom helyett azonban érthetetlen lefagyással kezdtük a meccset, amelyet ellenfelünk remekül ki is használt.
Támadásban meg sem tudtuk közelíteni a saját magunktól elvárható színvonalat, míg a másik oldalon talán egész évben nem kaptunk annyi 2+1-es akciót, mint most 10 perc alatt (9-22). A második negyedben próbáltuk elállítani a vérzést, és valahogy rendezni a sorokat. Egy kicsit talán jobban összeállt a védekezés és a félidőre nagy nehezen visszakapaszkodtunk 9 pontra (25-34). A 3. negyedet sikerült az elsőhöz hasonlóan indítani: kommunikációs hibákkal, rossz döntésekkel nehezítettük meg a saját dolgunkat, 9 dobott pontunkra 14 kapott jutott (34-48). Egy-egy nagyon rövid fellángolástól eltekintve a 4. negyedben sem változott a helyzet.
Fiatal ellenfelünk okosan őrizte előnyét, és továbbra is kihasználta minden hibánkat. A vége így csúfos, 48-72-es vereség, és a csalódottság, hogy elszalasztottuk a lehetőséget, hogy az aranyéremért küzdhessünk.
Az egész meccset tekintve borzalmas játékot produkáltunk: bár jobb lett volna, ha az egység nem ebben mutatkozik meg, de csapatszinten és egyénileg is hatalmas betlit játszottunk. Az átütőerő teljes hiánya, a rengeteg hiba mindkét oldalon és a tanácstalanság most mind egyszerre jelentkezett. Ellenfelünk érdemeiből ez persze nem von le semmit, okos, érett játékkal kerekedtek fölénk.

A másik ágon az Ajka a Pinkket verte, így vasárnap Ajka-Csata döntőt és BKG-Pinkk bronzmeccset láthatnak a kilátogatók.