Felnőtt férfi csapatunk számára is elkezdődött a bajnokság az NB1B Piros csoportban. Az első ellenfél a Salgótarján volt, akihez tegnap este látogattak el a mieink.

Mi kezdtük jobban a mérkőzést, az első negyed után öttel vezettek a Batyisok, ám a végig kiélezett meccset a hazaiak tudták jobban zárni.

Hazai edző nyilatkozata
Szabó Zoltán : Mindenekelőtt gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Nagyon jó ritmusban kezdtük a mérkőzést, utána azonban kicsit kapkodóvá vált a játékunk, amit kihasználva a BKG-nek sikerült egy jó szériát csinálnia. Nagyon sok támadó lepattanót engedtünk az ellenfélnek, amiből sok pontot kaptunk. Dolgozunk tovább, próbáljuk a hibákat javítani és hétről-hétre jobb teljesítményt nyújtani.

Vendég edző nyilatkozata
Dr. Nagy Ágoston : Sajnos a második félidőben nagyon sok hibát vétettünk védekezésben, amit a találkozó elején sikerült jól megoldanunk, azt ekkor már nem. Rengeteg betörést engedtünk ellenfelünknek, akik jól használták ki lehetőségeiket. Hiába volt helyenként tíz pont fölötti előnyünk is és irányítottuk hosszú időn át a meccset, a végjátékban fordult a szerencse kereke, így végül a hazaiak örülhettek. Gratulálok nekik a győzelemhez! Sajnálom az elszalasztott lehetőséget, ugyanakkor remélem, hogy nekünk idén több vereségünk már nem lesz, és a Salgótarjánnak is már csak egy.

SKSE – BKG-PRIMA Akadémia

74 – 72

(15-20, 19-19, 26-20, 14-13)

Statisztika