NB1B Zöld csoportos lányaink szombat este a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia csapatát fogadták a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban. Mivel a lányok még nagyon újoncnak számítanak ebben a ligában egyelőre minden mérkőzésen a tapasztalatszerzés a cél.

Így volt ez a hétvégén is, ahol ismét egy jóval rutinosabb ellenfél ellen kellett helyt állniuk. A helytállás három negyeden keresztül sikeres is volt. A lányok rendkívül lelkes játékkal álltás a sarat a vendégekkel szemben.

Statisztika: http://hunbasket.hu/merkozes/x2021/whun2c/whun2c_462

Hazai edző nyilatkozata
Csuba Attila : Az ellenfél jóval rutinosabb ebben a bajnokságban, mint mi. Ez az első negyeden sajnos meg is látszott. Jól kezdtünk, de azután egy nagyobb előnyre tettek szert. A 2.-3.-4. negyed teljesen vállalható volt és nagyon szépen dolgoztak a lányok. Továbbra is csökkentenünk kell az eladott labdák számát és az elzárás-levállás védésére kell jobban figyelnünk. Gratulálok a Dávid Kornél Akadémia csapatának!

Vendég edző nyilatkozata
Bukics Zsolt : Az első félidő hellyel-közzel egészen jó játékot hozott. Amit viszont a csapatom a második félidőben a pályára kitett az nagyon gyenge volt. A szezon leggyengébb játékát produkáltuk, mind támadásban, mind védekezésben. Ezen mindenféleképpen kell a későbbiekben változtatnunk! Szeretnék gratulálni az ellenfélnek a lelkes játékához!