BKG-PRIMA Akadémia – Szegedi KE 60-61

16-18, 18-8, 6-21, 20-14

Az NB1B Zöld csoportjában újonc lányaink ma kiváló játékkal, óriási küzdelmet vívtak a Szegedi KE ellen. Sajnos egy hajszállal lemaradtunk a győzelemről! A vége 60-61. Legjobb dobók: Levente Zsófia (19 pont), Kovács Virág (15 pont), Molnár Flóra (10 pont).

Hazai edző nyilatkozata
Csuba Attila : Nagyon sokat javultunk az utolsó fordulóhoz képest védekezésben. Amit kértem a lányoktól, hogy legyünk agresszívabbak, ezt megcsinálták. Az első félidő tökéletesen sikerült. A harmadik negyedben jött a hullámvölgy, de a negyedik negyedben vissza tudtunk kapaszkodni a mérkőzésbe. Nagy esélyünk volt a győzelemre. Sajnos az utolsó egy percben magunk is megijedtünk ettől. Ehhez kell a rutin, ezt kell megszereznünk ebben a bajnokságban. Ettől függetlenül nagyon büszke vagyok a lányokra, mert végig hajtottak, küzdöttek. A Szeged csapatának gratulálok a győzelemhez!

Vendég edző nyilatkozata
Földi Alexandra : Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, de a játékhoz sajnos nem tudok. Azt gondolom, hogy ez az egy pont csak a szerencsén múlott és most mi jöttünk ki jobban. Nagyon nagy gond, hogy nem tudunk a meccs első perceitől koncentráltan játszani. Azt gondolom, hogy a mai mérkőzésen egy darab értékelhető negyedünk volt, az a harmadik negyed volt. A többihez sajnos nem sokat tudok hozzáfűzni. További sok sikert kívánok a BKG csapatának!