Az NB1B Zöld csoportos meccsen három negyeden keresztül fej-fej mellett haladt a két csapat, azonban a mieink sajnos szétestek az utolsó játékrészre.

BKG-Prima Akadémia – Tatai SE 58 – 73

Legjobb dobók: Kovács (21 pont), Levente (11 pont), Kapi (10 pont)

Hazai edző nyilatkozata
Csuba Attila : A Tatát nem gondoltuk előzetesen erősebbnek, mint a mi csapatunkat.Erre készültünk egész héten és helyenként meg is tudtuk valósítani a megbeszélteket. Nagyon sok eladott labdánk volt, de ennek ellenére döntetlennel fordultunk az utolsó negyedre. A negyedik negyedben sajnos teljesen szétestünk. Ezen próbálunk javítani. Gratulálok a Tata csapatának!

Vendég edző nyilatkozata
Szabó Judit : Fej-fej mellett haladtunk, szerintem a két csapat közel azonos játékerőt képvisel. Kicsit a negyedik negyedre tartalékoltam és azokat küldtem fel akik gyorsabb lábúak. Szerencsém volt, mert így a védekezéssel megfogtuk ezeket a kislányokat. A 6-os játékosuk dobott nekünk vagy 4 triplát, a 12-es is nagyon szépen dobott és féltem, hogy nem fogjuk kihúzni ha nem tartalékolok. Ezért leültettem pár játékost, megvártam amíg megpihennek és így küldtem fel a végén harcolni őket. Másképp elveszítettem volna a meccset, mert nagyon ügyes és fiatal kislányokból áll a BKG. Jó kis csapat lesz belőlük!