Hétvégén Sopronba látogatott NB1B Piros csoportos női csapatunk, ahol a Sportdarázs alakulata fogadta a mieinket. A lányok hozták a papírformát, a hazaiaknak esélye sem volt magabiztosan játszó Kosok ellen!

BKG-PRIMA Akadémia – Sportdarázs 51-74

(7-21, 14-23, 16-13, 14-17)

Legjobb dobók: Raus (11 pont), Lakatos (11 pont)

Hazai edző nyilatkozata
Giustino Altobelli : Tudom, ha egy huszonkét pontos vereség után azt mondom, hogy jó mérkőzést játszottunk, őrültnek fognak tartani, de úgy gondolom, hogy ma jól teljesítettünk, ha figyelembe vesszük a körülményeket. Vannak, akik az U16-os és U18-as meccsekkel együtt tíz mérkőzést játszottak egy hét alatt. Ennél többet nem kérhetek a csapatomtól. Szerezhettünk volna több pontot is az első negyedben, azonban ezen a találkozón megvolt az a folytonosság a játékunkban, ami az előzőn hiányzott, és számomra ez már egy előrelépés a fejlődés útján.

Vendég edző nyilatkozata
Gedei Tibor : Örülök a győzelemnek, és annak is, hogy egészséges évet zártunk. Most már a következő évre koncentrálunk, megpróbálunk a két ünnep között fejlődni, edzeni, kijavítani a hibáinkat. Örülök annak, hogy ma mindenki sokat tudott játszani, és sokan éltek is a lehetőséggel. Messze vagyunk még attól, ahová el szeretnénk érni. Gratulálok a Sopronnak is, mert a második félidőben nagyon megizzasztottak minket.