Piros csoportos női csapatunk hétközi forduló keretében, kedden a Pécs gárdáját fogadta a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban. A mérkőzés papírforma szerint zajlott, a vendégek nem tudták felvenni a ritmust a mieinkkel, akik kiváló dobóformával iskolázták le ellenfelüket.

BKG-PRIMA Akadémia – NKA-PÉCS-PEAC

85-50

(25-16, 26-9, 15-8, 19-17)

Legjobb dobók: Raus Vivien (18 pont), Bodnár Fanni (16 pont), Varga Anna (9 pont), Solanch Aldazabal (9 pont), Suppán Anna (9 pont)

Statisztika

Hazai edző nyilatkozata
Gedei Tibor : Jó volt 3 hét szünet után újra mérkőzést játszani. Fő szempont volt, hogy tudjuk pihentetni a játékosainkat, mert a héten még 2 fontos mérkőzés vár ránk. Úgy gondolom ezt sikerült megoldani. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, voltak kifejezetten jó egyéni teljesítmények is. Ami a mai mérkőzésen a célunk volt maximálisan elértük! Gratulálok a nagyon szimpatikus fiatal, pécsi csapatnak!

Vendég edző nyilatkozata
Szentendrei Áron : Gratulálok a BKG csapatának! Nagyon jól játszottak, remélem jó felkészülési mérkőzést tudtunk keríteni ebből a mérkőzésből! Mi hosszú kihagyás után vagyunk, sajnos csak most kezdünk újra összeállni, rengeteg meccset hagytunk ki és most kezdődnek majd a számunkra fontos mérkőzések.