Péntek este a Pest Megyei Felnőtt Férfi Bajnokságban voltunk érdekeltek a BKG Veresegyház színeiben. Ahol a sok fiatal játékossal pályára lépő csapatunkkal a Százhalombattai KSE ellen játszottunk és végig vezetve meg is nyertük a találkozót.

Szombaton 2 mérkőzést játszott U12-es csapatunk. Az elsőt a Cegléd ellen rendkívül magabiztosan sikerült megnyernünk. A csoportdöntőre 2 meccs szünet után került sor, ami nem túl szerencsés, hiszen a játékosok leülnek közben és kiesnek a ritmusból. Ez most is meglátszott az első negyedben, de utána erőre kaptunk és a második, illetve harmadik negyedben eldöntöttük a találkozót. Bátran kijelenthetjük, hogy ebben a szezonban a mostani fordulóban játszottunk a legjobban. Ezúton is köszönjük a közös munkát Kása Péternek!

Szombat estére maradt a legnehezebb kihívás, hiszen U18-as lányaink az MTK csapatát fogadták. A mérkőzés során többször vezettünk 5 és 10 pont között, de a hullámzó játék miatt egy-két perc alatt megfordult az eredmény több alkalommal. A második félidőben 4 kulcsfontosságú hárompontost értékesítettünk, ezeknek nagy szerepe volt a győzelemben. 🏹🏹🏹3 játékosunk is 4 személyi hibával játszott a 4. negyedben, de okosan, fegyelmezetten kezeltük ezt a helyzetet. Az utolsó 1,5 percben tökéletesen tudtunk játszani az idővel a megszerzett előny birtokában. Óriási dícséret illeti a csapatot!!!

BKG Veresegyház – Százhalombattai KSE 88:57BKG Príma Akadémia U12 M – Ceglédi KE 85:8BKG Príma Akadémia U12 M – Diósdi Sasok 60:41BKG Príma Akadémia U18 – MTK 72:66Gratulálunk!!!