Neveljük együtt a jövő reménységeit!

Tudatos Egyesületként, célunk a folyamatos fejlődés, a kosárlabda, a mozgás szeretetének, és a közösséghez tartozás élményének megismertetése a fiatalokkal, valamint mindenkivel, aki erre nyitottságot mutat. 

Egyesületünk 6-7 éves kortól várja a kosarazni vágyó gyerekeket. Célunk, hogy elsősorban a mozgás és a közösséghez tartozás örömét adjuk át a legkisebbeknek játékos feladatok, mozgáskoordináció javító foglalkozások segítségével.

A fiatal Kosok előtt az egyesületen belül teljes életpálya áll, mivel minden korosztályban aktívan versenyeztetünk csapatokat, az egyre feljebb lépés folyamatosan biztosított.

Az adománygyűjtési képesség a központi források apadása miatt mind fontosabbá válik, és ennek egyik fontos pillére az 1%.

Az 1% befogadása a mi számunkra is fontos, hiszen ez olyan forrás, amire egyesületünk nem alapozhat, azonban nagyban megkönnyíti munkánkat, és az ezúton beérkező összegeket eszközök fejlesztésére (munkaeszközök – labdák, mezek, súlyok, és/vagy “termeink” felújítása) és a gyerekek fejlődésére, fejlesztésére költhetjük.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, biztatjuk, legyen Ön is a Kosok egyre növekvő, és jókedvű családjának tagja! Ajánlja fel adója 1%-át Egyesületünk részére, és neveljük együtt a jövő reménységeit!

Batthyány Kázmér Gimnázium Diáksport Egyesület
18138825-2-13 (adószám)

Hálásak vagyunk, minden felajánlásért!