MEAFC vs BKG-PRIMA Akadémia

85-78

(20-17, 31-17, 18-18, 16-26)

PRIMA: Cooper 8, Armaghani 13, Nagy Be. 7/6, Halász, Nagy Bo. 36/21 cs.: Opre, Nagy S. 8/6, Szeleczki, Buzás, Reizer 5, Gyapjas, Szanyi 1.

Hat nap alatt harmadik derbijüket vívták a batyisok. Az elmúlt két találkozó alapján ennek a mérkőzésnek, úgy mond nem volt tétje. Amíg mi az MTK elleni győzelemmel megszereztük az alapszakasz második helyét, addig a miskolciaknak már biztos volt a 12. helye.

A megszokotthoz képest más felállásban kezdték a mérkőzést a Kosok. A lassabb startot követően magukra találtak fiaink, de végül hárompontos hátrányt szedtünk össze.

A második negyedben a hazaiak jobban felpörögtek és szinte állva hagyták a PRIMA-sokat, a negyedet 14-el nyerték meg a miskolci fiatalok. A második félidőt 17 pontos defficitből kellett kezdenünk.

Dr. Nagy Ágoston “kosai” egész jó ritmusban kezdtek el játszani, de sajnos egy-két kritikus helyzetben kipördült a labda, így nem tudtunk átlépni a holtponton. Ennek következményeképp maradt a -17 (69-52).

A záró tíz perc következett. Egészen hat pontra zárkóztunk fel, de az idő ezúttal nem nekünk dolgozott. A hazaiak úgy tűnt jobban akarták a mai győzelmet, amelyet sajnos sikerült is megszerezniük. Végül 85-78-ra alulmaradtunk.

Folytatás a jövő héten a Vasas ellen, akik ezúttal hozzánk látogatnak.