SZÉP VOLT LÁNYOK!!!!

SOPRON BASKET – BKG-PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS 73-53 (19-11, 21-14, 19-12, 14-16)

Bajnokság, 4. fordulóSopron, NOVOMATIC Aréna

Jakab László Imre, Szilágyi Bálint, dr. Németh Patrik (Sarkadi-Nagy Ágnes)

Sopron Basket: Fegyverneky 9/6, Varga A. 15/6, Jovanovic 11/3, Határ 8, Gaye 13. Csere: Sitku 15/3, Molnarova -, Kókai -, Varga S. 2.

BKG-PRIMA Szigetszentmiklós: Vári -, Aldazabal 9/6, Zivaljevic 7, Raus -, Campisano 14/3. Csere: Angyal 17/9, Davis 3/3, Mudra -, Suppán 3/3.

Hazai edző nyilatkozata

Gáspár Dávid : Köszönjük a gratulációt! Kicsikét fásultabban mozgott ma a csapat. Kevésbé voltunk kreatívak támadásban, emiatt belekerültünk egy olyan hullámvölgybe, amiből nehezen keveregtünk ki. Nem volt ma így olyan látványos a játékunk. Megnéztem a korábbi mérkőzésüket, egyértelműen látszik a fejlődés. A legjobbakat kívánom ellenfelünknek! Ez egy hosszú út, de napról napra, mérkőzésről mérkőzésre fognak előbbre lépni. Számunkra kezdődik szerdán az Euroliga. Azon egészen biztosan jóval több kell, mint amit ma mutattunk. Elveink mentén folytatjuk a munkát és bízom benne, hogy jó mérkőzést tudunk játszani Gironában.

Vendég edző nyilatkozata

Gedei Tibor : Gratulálok a Sopronnak és Dávidnak is az év embere díjhoz, mely abszolút megérdemelt! Sok játékelemben léptünk előbbre, főleg védekezésben. Ma ez ennyire volt elég. Menni kell előre, dolgozni tovább. Nehéz a sorsolásunk, de tartani kell a játékosokban a lelket, hogy előbb után eljön a mi időnk is!Hazai játékos nyilatkozataSitku Zsuzsanna : Sok hibát vétettünk ma, melyeken próbálunk javítani, de a sok hiányzót figyelembe véve jó teljesítményt nyújtottunk.Vendég játékos nyilatkozataAngyal Barbara : Gratulálok a Sopronnak! Nagyon sokat fejlődtünk az előző mérkőzéshez képest, ezt kell folytatnunk! Lelkesen, harcos játékkal. Taktikailag is tudtunk előbbre lépni, kipasszok, elzárások tekintetében is jól dolgoztunk.

További eredmények:

2. fordulóAtomerőmű KSC Szekszárd – Vasas Akadémia2021. október 2. szombat85 – 69
2. fordulóNKA Universitas PEAC – ELTE BEAC Újbuda2021. október 2. szombat84 – 78
2. fordulóUNI Győr MÉLY-ÚT – DVTK2021. október 2. szombat78 – 92