VMG DSE – BKG PRIMA AKADÉMIA U18 38:78

Szabó Máté 31/3, Kiss Levente10/3, Széles Tamás 9/3, Jenei Roland 9/3, Árpási Botond 8/3, Szörényi Kornél 7, Kovács Péter 4, Metzinger Péter.
Azt hiszem mondhatjuk, nehezen indult a meccs, lendültünk játékba. Az első félidőben rengeteg pontatlan befejezés, rossz passz jellemezte a játékunkat. A harmadik negyed 3. percében 28:28 volt az állás… Utána, mintha egy másik csapat kezdett volna el játszani. Agresszívabb lett a védekezés, pontosabbak a befejezések, az indítások, jobb lett a játék. Onnantól 50:10 lett a meccs. Örülök, hogy azért a második félidőben már élvezhettük a meccset.

BKG PRIMA AKADÉMIA U16 – Ziccer KS 63:71

Szörényi Kornél 21, Kéki Benjámin 10, Lamper Szilárd 10, Metzinger Péter 9/3, Springer Ádám 6, Papp Ármin 5, Iliás Gergely 2, Estók Ádám 2, Kempf Kristóf, Barabás Örs.
Egy újabb kemény meccset játszottunk U16-ban. Sajnos a győzelem nem sikerült, de a két csapat szinte végig fej-fej mellett ment egész meccsen. Sajnos a végére elfáradtunk, falt problémákkal is küzdöttünk, ezt sajnos nem tudtuk megoldani. Pontosabbnak ls türelmesebbnek kell lennünk támadásban és eredményesebbek leszünk. Védekezésben a lepattanóknál nem ugróversenyt kellene tartanunk, hanem megcsinálni a kizárásokat. Enny második esélyt nem engedhetünk. Dolgozunk ezen (is).