A 10-es régió A-csoportjában izgalmasan alakult a második forduló.

A Kosok U12-es csapata friss feljutóként nézett szembe a két másik stabil élcsapattal, a BSC-vel, valamint a Diósdi Sasokkal.

Kezdésnek a BSC állta a mieink útját. Sajnos sok hibával indítottuk a mérkőzést, az első negyedben komolyabb hátrányt szedtünk össze, ellenfelünk gyorsabb és fizikálisabb játékot játszott, mint amit eddig megszoktunk. Bár a további negyedekben sikerült rendezni sorainkat, és néhol egészen bravúros játékot tudtunk bemutatni, nem sikerült a végéig ledolgozni hátrányunkat. A vége 58-52 a BSC javára.

Előzetesen a második meccsünkre könnyebb találkozóra számítottunk, azonban jól mutatja a csoport erősségét, hogy a gyengébbnek hitt Diósdi Sasok fantasztikus, és lelkes játékkal legyőzték a minket megverő BSC-t.

A meglepetés ellenére fókuszáltabb, pontosabb, fegyelmezettebb játékkal álltunk ki a második találkozóra. Az első félidőben a két csapat fej-fej mellett haladt, azonban a harmadik játékrészben sikerült magasabb fokozatra kapcsolnunk, és parádés negyeddel leszakítottuk ellenfelünket. A vége 78-67 a javunkra.Gratulálunk!!! Most hétvégén az U12-es csapat nagyját adó U11-eseink folytatják szintén régiójuk A-csoportjában.HAJRÁ KOSOK!#szigetszentmiklós #kosárlabda #basketball