Női csapatunk évzáró mérkőzéssorozatának egyik legkeményebb összecsapása következik! A lányok jelenleg hárommeccses győzelmi sorozatban vannak köszönhetően a Cegléd, a TFSE, majd a PINKK legyőzésének.A negyedik diadal megszerzésének útjában a mindig kőkemény játékot játszó Vasas áll.

Ellenfelünk jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán öt győzelemmel. Bár a többi csapattal a mieinkhez hasonló meccseket játszottak, két olyan szoros derbit is meg tudtak nyerni, amelyeket mi sajnos éppenhogy elbuktuk (Csata, BEAC).

Hatalmas kihívás vár a lányokra, gyertek, és szurkoljunk nekik együtt!Cipősdoboz akció a meccsen!

Tavaly a Batyi Család megmutatta erejét, és számtalan rászoruló gyermeknek szerzett boldog pillanatokat karácsony alkalmából.Idén ismét csatlakozunk az Age of Hope alapítvány akciójához, és gyűjtésre buzdítunk benneteket!

Amit gyűjtünk ✔️.:
– Játékok, Tartós élelmiszer, Babaápolási kellékek, Vitaminok, Láz – Fájdalomcsillapítók , Édesség, Tisztálkodó és Tisztító szerek , Iskolai felszerelések, Cipősdobozba csomagolt ajándékok.
A dobozokat, becsomagolva (úgy, hogy a fedelet le lehessen venni) kérjük hozzátok el a december 11-i BKG-VASAS női NB1A-s mérkőzésre. A csomagokat a mérkőzés után az Age of Hope alapítvány önkéntesei fogják eljuttatni a rászorulókhoz.HAJRÁ KOSOK!

Jegyinformáció
Felnőtt jegy: 1500 Ft
Diák/nyugdíjas: 1000 Ft
Éves felnőtt bérlet: 15.000 Ft
Éves diák/nyugdíjas bérlet: 10.000 Ft
• A bérletek érvényesek az összes női NB1A, valamint férfi NB1B hazai mérkőzésre.