U12-es csapatunk magabiztosan tartja a pozícióját a bajnokság 10-es régiójának tetején. az A-csoportban! A negyedik, Telkiben megrendezett, forduló során a Vasas, és a nagy rivális BSC volt az ellenfél. A 2022/23-as szezonban eddig csak a BSC tudta megverni a mieinket, igaz, ők kétszer is.

Nagy reményekkel, és új taktikai húzásokkal léptünk pályára, elsőként a BSC ellen. Az első negyed nagyon bíztatóan sikerült, azonban az idő előrehaladtával kijött a két csapat közötti fizikális különbség, amelyet sajnos nem tudtunk harciassággal, vagy jó összpontosítással ellensúlyozni. A sok eladott labda mellett, több, figyelmetlenségből adódó hibát is vétettünk, amelyet ellenfelünk hatékonyan kihasznált. A két csapat izgalmas, néhol kifejezetten látványos mérkőzést produkált, a zavaró körülmények ellenére is. A kis Kosok sokat tanulhattak a találkozóból. Ellenfelünk még mindig előttünk jár, ellenük csak teljes összpontosítással, és maximumra tekert harciassággal van esélyünk. Ezt is gyakorolnunk kell!

BKG-PRIMA Szigetszentmiklós – BSC 48-61

A második mérkőzés (amely egyben a nap utolsó találkozója is volt) jókora csúszással indult. Ellenfelünk a Vasas Áldás Basket volt, akikkel már többször találkoztunk a szezonban, így őket is jól ismertük. Tudtuk, hogy jobbak vagyunk, de ezt a fárasztó BSC elleni találkozó után a parketten is bizonyítanunk kellett. Az első negyedben koncentrált játékkal megadtuk az alaphangot (23-12), amelyet egy szoros második (13-14), valamint egy jobb harmadik (16-12) negyed követett. A negyedikre sajnos fejben egy kicsit elfáradtunk, valamint el is hittük, hogy már zsebben van a mérkőzés, így ellenfelünk harcias, kreatív játékkal közel tudott férkőzni. Végül egy vékonyabb győzelemmel zártuk a hosszú, felvételivel tarkított, napot!

BKG-PRIMA Szigetszentmiklós – VASAS Áldás Basket 61-56

Hatalmas gratuláció jár a kis Kosoknak! Stabilan őrzik a pesti régió második helyét!
HAJRÁ KOSOK!

kosárlabda #basketball ##Szigetszentmiklós