Pécsi VSK-VEOLIA vs BKG-PRIMA Akadémia

114-62

(31-15, 26-13, 29-8, 28-26)

PRIMA: Galambos 4, Nagy Bo. 23/9, Halász 6, Plézer 20/9, Lilaj 5 cs.: Petrovics, Spiriev, Karakó 2, Nagy Be., Szeleczki 2

Nagy Benedek és Sándor Benedek játéka nélkül kellett a pályára lépnie a Kosoknak. Sajnos nem nagyon lehet szépíteni a helyzetet, nem úgy működött a szerkezet, ahogy azt korábban megszokhattuk. Ennek következménye volt a rengeteg eladott labda és a gyenge dobószázalék, melyet a pécsi együttes azonnal büntettet, s végig kézben tartva a mérkőzést magabiztos sikert arattak fiaink ellen.

Hazai edző nyilatkozata 

Szrecsko Szekulovics : Nagyon boldog vagyok! Nagyon jól játszottunk, pontosan úgy, ahogy gyakoroltuk, hogy hogyan kell megállítani a BKG nagyon jó támadásait. Nem csak a védekezésünk, hanem a támadásunk is működik, és a kispadunk is jól működik. Mindent a legjobban csináltunk. Szerintem mi most jó formában vagyunk, megyünk tovább. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ennyien eljöttek ma este. Lehet, kicsit unalmas meccs volt nekik, de én szeretem, ha ilyen unalmasak a mérkőzések. Várjuk a kupameccset, remélem ott is ilyen jól formában játszunk és tovább jutunk.

Vendég edző nyilatkozata 

Dr. Nagy Ágoston : Ami pozitív volt a meccsben, hogy a kezdőötösünk csak hét ponttal kapott ki. Bár azt mondják. nincsenek pótolhatatlan emberek, lehet látni, hogy amikor teljes volt a csapatunk, akkor meg tudtuk verni ezt a csapatot. Nem mondhatom, hogy ez ma is így lett volna, mert jó formában van a Pécs. Szerintem egyébként mi sem vagyunk rossz formában, de teljesen felborult a játékunk. Sem a mezőnymunkánk, sem a dobóteljesítményünk nem volt olyan, amilyen szokott lenni, és ezt nehezen tudtuk feldolgozni jó döntésekkel, illetve a cseresorunkkal, akik sajnos 49-4-re kaptak ki ezen a meccsen. Így nem voltunk egy súlycsoportban. Remélhetőleg az élet megadja, hogy ebben az évben még találkozunk a Péccsel és akkor remélhetőleg a szebbik arcunkat mutatjuk.

Statisztika