A kis Kosok U12-ben is felültek a régió csúcsára!

Szombaton rendezték a Gyermek Kupa 10-es régiójának ötödik fordulóját Budakeszin. A Kosok az első forduló kivételével végig az A-csoportban szerepeltek, ezzel végig tartották a dobogós helyet a régióban. Csupán egyetlen csapattal nem bírtak. A BSC zsinórban háromszor győzött le minket. Eddig.

A nap második mérkőzésén léphettünk pályára, amely felüdülés volt a korábbi korai kezdésekhez képest. Ellenfelünk a BSC volt, amely jóval fizikálisabb játékot játszott, ezzel a Kosok az eddigi összecsapásokon nem tudtak mit kezdeni. A találkozót a BSC kezdte jobban, nyolc ponttal vezettek az első negyed végén. Ezt egy egálos, majd egy 3-mal megnyert játékrész követte. A záró etapban fantasztikus hajrát produkálva állítottuk be végeredményt. Külön meg kell említeni Veresegyházi Miki ebben a játékrészben dobott 17 pontját, és fantasztikus védekezését, amely a győzelem egyik kulcsa volt.

BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U12 – BSC Fiú 67 – 62

Következtek a Gödények. Ellenfelünk ismét a B-csoportból jött fel, ellenük mindig izgalmas derbire számíthatunk. Szerencsére a Kosok azt a határozott játékot folytatták, amelyet a BSC ellen elkezdtek. Már a mérkőzés első szakaszaiban megmutatták, hogy ma nincs ellenfelük a pályán, és magabiztos győzelmet arattak.

Gödi SE Gödények – BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U12 50 – 68

Hatalmas gratuláció illeti a csapat minden tagját. Az elmúlt időszakban próbáltunk a védekezésre jobban koncentrálni az edzéseken, ennek az eredménye ma jól látható volt. Emellett mentálisan is sokkal erősebbek tudtunk lenni, ennek a kettőnek az elegye ma verhetetlenné tett bennünket!

HAJRÁ KOSOK!

szigetszentmiklós #kosárlabda #basketball