Bár nagyon izgalmas meccset láthattak a csarnokba kilátogatók, sajnos az utolsó percekben nem tudtunk dominálni, és a Cegléd elhozta a két pontot Miklósról.

BKG-PRIMA NATURA SZIGETSZENTMIKLÓS – VBW CEKK CEGLÉD 65-73 (20-23,17-16,14-17,14-17)

BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós: Perez 20/12, Aldazabal 10/6, Katona 9/3, Takács 2, McBryde 11/6. Csere: Szabó 3, Zsámár, Degbeon 13.

VBW CEKK Cegléd: Horváth 2, Cooper 17/3, Kobolák 8/3, Laufer 4, Williams 11/3. Csere: Szabó 8, Viszmeg 16/12, Szirony 7.

Gedei Tibor: Gratulálok a Cegléd csapatának. Nagyon alacsony energiaszinten játszottunk végig az egész mérkőzésen. Nem szeretnék kifogásokat keresni, hogy ki volt egészséges, ki volt beteg, ki edzett, ki nem. Nagyon sok esetben nem volt fókusz a pályán, a Cegléd kulcsemberei pedig nagyon sok percet játszottak és az utolsó percig küzdöttek. Az, hogy beesett pár extra dobásuk, az benne van a kosárlabdában. Elvesztettük a playoff esélyünket, de küzdeni fogunk, hogy a szezont le tudjuk úgy zárni, hogy a végén erre szépen tekintsünk vissza. Ez ebben a pillanatban nagyon nehéznek tűnik.

Dominique McBryde: Az első meccsem volt BKG színekben. Kicsit lassan kezdődött számomra, aztán egy két dobásom bement és sokkal kényelmesebben kezdtem érezni magam. A csapattársakkal is mérkőzés közben egyre jobban összeszoktam. A győzelem sajnos nem jött össze. A második félidőben úgy lehetett érezni, hogy hol az egyik, hol pedig a másik csapat kap lendületet. Ez végül egy nehéz vereség számunkra. De úgy érzem, hogy ebben a csapatban több van és vissza tudunk vágni a következő mérkőzésen.