A kadett lány csapat a regionális bajnokság első körében minden ellenfele ellen győztesen hagyta el a játékteret, hazai pályán és idegenben egyaránt. A meccsek többségén nagy különbséget sikerült a javunkra kialakítani, bár a Pilis elleni itthon játszott csoportdöntőn kiélezett csatában, komoly hátrányt megfordítva 1 ponttal tudtunk nyerni. 

A veretlen csoportkört követően a rájátszásban nem változott az ellenfeleink köre, ezért bizakodva várhattuk az újabb meccseket, kezdésként Gödöllőn. A csapattól felszabadult játékot kértem és vártam, amit a lányok az első perctől az utolsóig teljesítettek. Gyorsan, okosan, magabiztosan játszottak, a védekezésbe beletették a szükséges energiákat (és sokat javultak helyezkedésben), támadásban ötletesen, jó helyzetkiválasztással kosárlabdáztak, a koncentráció és az állóképesség is rendben volt. A fejlesztendő területeken – védő lábmunka, kizárás, támadó lepattanó szándéka – is látszik az előrelépés, függetlenül attól, hogy éppen milyen játékerőt képvisel az adott ellenfelünk. 

A 88-15-ös győzelem ötletes, jó játékkal született meg, amihez mindenki hozzátett. A szezonban nem először lehetünk büszkék egyéni és csapatszinten is a teljesítményünkre, és bár a csapat csak a regionális bajnokságban szerepel, ügyesen játszik és folyamatosan fejlődik. Jó volt a kohézió a pályán és a pályán kívül is a játékosok között, mindenkinek gratulálok és hasonló folytatást kívánok! – Szatmári Ákos edző

https://megye.hunbasket.hu/pest/bajnoksag/x2223/hun_pes_rlk/4371