A Kenguru Kupa 6. fordulójában egy komolyabb hullámvölgyön megy keresztül U11A csapatunk. Mind az előző, mind a mostani fordulóban a Kosoknak nélkülöznie kellett egy-egy domináns játékosát. Ezt az előző fordulóban még csak egy meccsen nem tudtuk ellensúlyozni, de Veresegyházi Miki hiányát most sajnos sem a védő , sem a támadó oldalon nem tudtuk pótolni, így bár a kis Kosok mindkét szombati meccsüket nagyon bíztató játékkal kezdték, mindkétszer alulmaradtak az A-csoportban.

A két vereségból számtalan tapasztalatot lehet levonni. Nagyon bíztató volt látni, hogy elsődleges pontszerzőjük nélkül a kis Kosok milyen szép és tudatos csapatjátékot tudnak játszani. Bátran kijelenthető, hogy ha képesek lettünk volna fenntartani ezt, akkor mindkét mérkőzés nyerhető lett volna. Azonban ahogy a koncentráció alábbhagyott, és felülkerekedett a fáradtság és a frusztráció, úgy a játék, de főleg a védekezés színvonala rengeteget romlott, amelyet ellenfeleink hatékonyan ki is használtak. Nagy öröm számunkra, hogy végre Balla Vencel is bemutatkozhatott a bajnokságban.

Az U11A csapat a két vereség miatt a 7. (utolsó előtti) fordulót a B-csoportban kezdi, ahol egyértelmű elvárás a villámgyors visszajutás a régió tetejére, ahol a végső sorrendet a 8. forduló fogja eldönteni.

BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U11/A – Gödi SE Gödények 46 – 64
Vasas Áldás Basket – BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U11/A 62 – 44
HAJRÁ KOSOK!

szigetszentmiklós #kosárlabda #basketball