A mai mérkőzésen U14-ben a bajnokság legerősebb csapatához látogattunk Gödre. Sajnos késéssel érkeztünk a helyszínre, miután a busz nem épp a legideálisabb útvonalon vitt minket, így volt némi sürgetettség, idegesség a csapaton. 

Tudtuk, hogy erős, magas csapattal állunk szemben, ezért a cél csupán a tisztes helytállás volt, ehhez fegyelmezettséget, küzdést, kemény védekezést, összjátékot kértem a játékosoktól. Úgy érzem, a fentieknek részben eleget tettünk, de nem teljes mértékben. Rengeteg eladott labda, kihagyott ziccer, bizonytalanság, védekezési és labdakezelési hiba jellemezte a játékunkat. Persze erős ellenféllel szemben mindig több a hibalehetőség, de amit már edzés körülmények közt képesek vagyunk megvalósítani, azt az éles mérkőzésen is jó volna viszontlátni, mert azt már elvileg tudjuk.

Tapasztalat szempontjából hasznos mérkőzés volt, mert láttuk, hova kellene fejlődni. Az 1-1-ek dinamikájában, a dobások, passzok pontosságában, erőszakosságban fel kell nőnünk az ilyen csapatokhoz. Sajnos a magassággal egyelőre nem tudunk mit kezdeni, remélhetőleg még nőni fogunk… 🙂 Egyébként voltak szép jeleneteink ezen a mérkőzésen is, és voltak nagyon jó egyéni teljesítmények, amelyet érdemes megemlíteni: pl. Márkó, Matyi, Balu, Berci. Remélhetőleg ezekből a következő meccseken többet is látunk majd. Hajrá Batyi!     

Gödi SE – BKG-PRIMA Szigetszentmiklós 98 – 42