Április 1-én U11/B csapatunk Budakeszin játszotta a 7. forduló mérkőzéseit.

Az első meccsen az ellenfél „rövid kispadja” miatt (csak 6 korosztályos játékost tudtak elhozni a fordulóra) játék nélkül szereztük meg a győzelmet, így a pályán a távollétem miatt az edzői feladatokat ellátó Varga Anna több összeállítást, figurát is kipróbálhatott. Ezzel együtt a mérkőzés lefújásakor az eredményjelző közel 40 pontos ellenfél-előnyt jelzett, a tét nélküliség és a nem megszokott edzői irányítás meglátszott a játékon.Győztesként egy hosszabb pihenőre ment a csapat, és a másfél órás szünet nagyon jót tett a gárdának.

Anna az első meccs tapasztalatai alapján alaposan átrendezte a kezdő csapatok összeállítását, és ez a meccs hangulatán, tempóján, a játék eredményességén is meglátszott. Az első negyed végén vezetett a csapatunk, aztán két negyeden át az ellenfélnek jött ki jobban a lépés, az utolsó negyedben aztán sikerült tempót váltani, és javítani. Izgalmas végjáték alakult ki, ahol néhány kétesélyes bírói döntés révén nem maradt lehetőségünk teljesen felzárkózni vagy akár az eredményt is megfordítani. De a kosárlabda egy ilyen sport, a játéknak ez is része.Nagy köszönet illeti meg Varga Annát, aki az A csapat meccseiről érkezve irányította kis csapatunkat, és sok tanáccsal, meglátással látott el, amiket az utolsó fordulóban meg fogunk próbálni alkalmazni.

Mivel az U11/B csapat a tehetségek megtalálásáról, a sportot később kezdő gyerekek felzárkóztatásáról is szól, nagyon örülök, hogy az A csapat edzője látta a Titánokat „akció közben”, és talán a látottak alapján lesznek olyanok, akik csatlakozhatnak az A csapat edzésmunkájához az év végéig, jövőre pedig az első csapat játékosai lehetnek.A rend kedvéért az eredmények:

  • Fót SE – BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U11/B: 0-2 (pálya eredmény 62-23)
  • Pomázi Pumák – BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U11/B: 49-44