Fantasztikus szezont tudhat maga mögött a BKG-PRIMA Szigetszentmiklós U12-es csapata (és ha hihetünk a szövetségnek, még nincs vége). A kis Kosok úgy jutottak be a Középső régió (Budapest (9) + Pest (10)) dzsemborijára, hogy a csapat nagy részét U11-es korú játékosok adják. A két régióban összesen 87 csapat versenyez, a regionális dzsemborira való bejutás azt jelenti, hogy a kis Kosok a legjobb 6 közé jutottak be. Ilyen korösszetétellel ez több, mint fantasztikus teljesítmény!

A tegnapi napon a 9-es régió előrébb sorolt alakulatát, azaz az Óbudai Kaszások A-csapatát kaptuk ellenfélül. A válogatott erőkből álló, és túlnyomórészt 2011-es születésű játékosokból álló Kaszások mind fizikálisan, mint képzettségben a kis Kosok fölé nőttek, azaz érvényesítették a papírformát. A mérkőzésen az egyetlen célunk a képességeinkhez, és lehetőségeinkhez képest tisztes helytállás lehetett. Nem meglepő módon a kis Kosok sokszor megilletődve játszottak, hiszen olyan mértékű ellenállással találkoztak, amellyel korábban még sosem. Mindezek ellenére voltak szép megoldások, de a mérkőzés legnagyobb hasznát reményeink szerint majd hosszú távon fogjuk érezni.

Óbudai Kaszások/A – BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U12 112 – 21

A második mérkőzésen a másik párosítás vesztesével játszottunk a végső sorrend kialakítása érdekében. Állandó régiós ellenfelünkkel, a BSC-vel néztünk szembe, akik a nap második meccsén a Zsíros Akadémiától szenvedtek vereséget. Bár vertük már meg a BSC-t, nem vitás, hogy jobb csapat nálunk, és a győzelmet csak kiemelkedő játékkal tudjuk megszerezni. Sajnos ez nem sikerült tegnap, így a negyedik helyen zártuk a dzsemborit.

BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U12 – BSC Fiú 45 – 86

Hatalmas dicséret jár a kis Kosoknak! Nagyon büszkék vagyunk a csapatra, és bízunk benne, hogy ezeket a vereségeket hosszú távon előnyünkre fordítjuk majd!SZÉP VOLT SRÁCOK!HAJRÁ KOSOK!#szigetszentmiklós #kosárlabda #basketball