Az egész éves teljesítményük alapján megérdemelten jutott döntőbe a Gödi SE és a BKG-PRIMA Szigetszentmiklós csapata is.
A sportág igazi ünnepét láthattuk ezen a napon. A nézőtér teljesen megtelt már bőven a feldobás előtt. Az első pár percben a nagy izgalom miatt sok volt a pontatlan megoldás mindkét oldalon. A Göd csapata nyugodott meg előbb. Kisebb előnyre tett szert: 9-2. Ekkorra már mi is kezdtük felvenni a ritmust, így az első negyedet minimális hátrányban zártuk: 11-10.

A második negyedben még jobban szigorítottunk az amúgy is jól működő védekezésünkön. E mellett rengeteg labdát szereztünk és dobtunk könnyű kosarakat is. Ezt a negyedet 6-16-ra nyertük meg!! 👏👏

A második félidőben az itt kiharcolt előnyt végig meg tudtuk tartani. Volt egy kisebb hullámvölgy, amikor feljöttek 2 pont különbségre, de innen megint elléptünk tőlük.

Végeredmény:
Gödi SE – BKG-PRIMA Szigetszentmiklós: 44-58

Mindkét csapat abszolút megérdemli a dícséretet! Ki kell emelni a szurkolótábort, akik egészen elképesztő hangulatot teremtettek a teremben. 🥁🎻🎺📣
Hosszú utat jártunk be a 09.03- i selejtező óta. Kialakult és összeállt az a társaság, amelyik 9 hónap elteltével bajnokságot nyert.
Rendkívül büszkék vagyunk mindenkire aki ebben részt vett bármilyen formában!
Hajrá Batyi!!!
💛💙💪💪👏🏀