A hétvégén Budakeszin bonyolították az U12-es korcsoport 10. régiójának harmadik fordulóját. A Kosok két forduló után eddig veretlenül vezetik az A-csoportot. Szombati ellenfeleink a már jól ismert BSC, és az újonnan magabiztosan feljutó Radobasket gárdái voltak.

A Radobasket ellen kezdtük a napot. Ellenfelünk az előző két fordulóban impozáns győzelmeket aratott, így kemény mérkőzésre számítottunk. A felkészülési időszakban lejátszott edzőmérkőzések, valamint az előzetes ráhangolódás eredménye azonnal látszott. A kis Kosok hatalmas elánnal vetették bele magukat a mérkőzésbe, és mind támadó, de főleg védő oldalon az első perctől kezdve egyértelmúvé tették a meccs végkimenetelét. Bár a második negyedben pár percig eluralkodott a káosz, gyorsan sikerült rendezni sorainkat, és magabiztos győzelmet arattunk.

A BSC elleni mérkőzésen a Kosok folytatták a kiegyensúlyozott jó játékot, és azok is szépen tudtak javítani, akinek esetleg az első találkozón nem jött ki jól a lépés.

Eredmények:
🏀BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U12F – Radobasket Oroszlánok 70 – 33
🏀BSC Levi – BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U12F 50 – 83

Hatalmas gratulácó jár a csapatnak. Mind támadó, mind védőoldalon jól látszik a fejlődés, és fejben is egyre hosszabb ideig koncentráltabbak tudunk lenni.
Folytatás januárban!

SZÉP VOLT KOSOK!

#szigetszentmiklós #kosárlabda #basketball