Küzdelmesre és szenvedősre sikerült U12-es csapatunk számára az évindító forduló most hétvégén Budakeszin. Az A-csoport negyedik felvonásában a Kosok a Pilis Baskettel és a BSC-vel csaptak össze.

Az első mérkőzésen a friss feljutó, Pilis Basket ellen kezdtünk. Igazi január eleji rangadót láthattunk, a csapatok rengeteg technikai hibát vétettek, és a figyelem sem volt még a toppon. A helyzetünket tovább nehezítettük azzal, hogy bár megvoltak a helyzeteink, semmit sem sikerült bedobni. Mind a ziccerek, mind a büntetők kimaradtak, így egy rendkívül küzdős, szenvedős meccsen végül egyetlen ponttal alulmaradtunk.

Sajnos a vereség rosszul hatott a “fejekre” így bár egyből újra mi következtünk a BSC ellen, a két mérkőzés között rendelkezésre álló időt a sorok rendezésével töltöttük. A kis Kosok becsületére legyen mondva, hogy a keményebb ellenfél ellen sikerült összekapniuk magukat, és bár a játék képe kevesebbet javult, a küzdés, és a figyelem már sokkal jobb volt, aminek hatására győztesen tudták elhagyni a pályát.

Nagyon jó tanulópénz volt az a forduló mindannyiunk számára. Tudatosítani kell a csapatban, hogy maximális figyelemmel és fegyelemmel kell pályára lépni, hogy ne okozzunk magunknak nehéz helyzeteket. Jövő héten a Vasas Akadémiához utazunk edzőmérkőzésre, ott lesz lehetőség dolgozni a hibákon.

Eredmények:
BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U12F – PILIS BASKET 39 – 40
BSC Levi – BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U12F 44 – 48