Ismét hazai pályán NB1A-s női csapatunk! Két izgalmas hazaival zárjuk az alapszakaszt. Most vasárnap érkezik a tabella hatodik helyezettje, a TFSE.Mi a múlt héten a Cegléd ellen fontos győzelmet arattunk, de továbbra is szeretnénk hazai pályán meglepetést okozni!Várunk mindenkit!

BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós – TFSE-MTK   18:00 –
Szigetszentmiklósi Városi Sport- és Rendezvénycsarnok

Riskó Dávid (vezetőedző, BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós): “Közel két hónap után újra hazai közönség előtt léphetünk pályára. Az ellenfelünk tekintetében csalóka a 6-ik helyezésük a bajnokságban, mivel a nagy csapatok is megszenvedtek minden egyes győzelemért, amit ellenük szereztek. Jó mentalitásban kosárlabdázó, csapatként küzdő játékosokról van szó, így nem lesz könnyű dolgunk semmilyen értelemben. Oda kell figyeljünk az eladott labdákra, és hogy azt a sebességet amivel játszanak, lassítani tudjuk. Fontosnak tartom hogy bár a playout-ot mar nem tudjuk elkerülni, de akkor is a győzelem megszerzését kell célnak kitűzni, hiszen így tudunk a legjobban készülni a végső megmérettetésre.”

Hegedűs Péter (vezetőedző, TFSE-MTK): “A BKG egyre jobb játékot mutat így az alapszakaszhoz végéhez közeledve, győzelemből érkeznek a vasárnapi találkozóra. Hazai pályán fognak játszani, komolyan kell vennünk a mérkőzést. Fontos lesz limitálnunk a kulcsjátékosaikat, hiszen rajtuk keresztül megy a támadás. Alapvetően a saját játékunkban szeretnénk javulni és azt fejleszteni, mert lassan kiegészül a csapatunk, így mérkőzéskörülmények között is újra össze kell szoknia a játékosoknak.”